Slagerij
KWALITEIT…

Alleen het beste is goed genoeg. Dat vindt u terug in ons vlees, onze vleeswaren, onze catering, in alles.

Wij verwerken rundvlees van eigen mester. Al jaren werken we nauw samen met een boeren bedrijf uit de Harskamp (Gem. Barneveld) waar wij vast onze runderen (de zogenaamde dikbillen) van betrekken.

Ook hierin onderscheiden wij ons door de manier van mesten, de huisvesting, het voeren, de uitloop mogelijkheden van de dieren ect. Doordat deze dieren in een natuurlijke omgeving, in een rustige ambiance opgroeien heeft ook het vlees de tijd om op een natuurlijke manier te ”rijpen” wat zich weer vertaald in de (h)eerlijke kwaliteit op uw bord.

Daarnaast voeren we varkensvlees van het label



Het Duroc d’Olives varken is een kruising tussen het Landrasvarken en het Large White varken aan moederszijde en het Duroc varken aan vaderszijde. Het is zeker dat het Duroc ras wereldwijd geroemd wordt om zijn malsheid en sappigheid dankzij de aanwezigheid van intramusculair vet. De Landras-Large White-zeugen zijn homozygoot stressnegatief en sterk bevleesd, wat zorgt voor een prima vleeskwaliteit.



Olijfolie
Het gebruik van olijfolie in het Duroc d’Olives varkensvoeder zorgt niet alleen voor de specifieke smaak van het Duroc d’Olives varkensvlees , onderzoek in samenwerking met de universiteit van Gent heeft aangetoond dat het gehalte aan gezonde onverzadigde vetzuren in het vlees toeneemt. Het gebruik van olijfolie heeft aldus rechtstreeks invloed op de gezondheid van de consument en een positief effect op hart- en bloedvaten. Enkel pure grondstoffen zoals tarwe, gerst, maïs en soja vormen het basisrantsoen. We gebruiken daarbij zoveel mogelijk eigen geteelde gewassen. Deze constante voedersamenstelling zorgt voor een sappig varkensvlees met een mooie marmering van intramusculair vet.



Naast dit alles voeren wij uiteraard ook kip ( biologisch en scharrel ) en aanverwanten artikelen, een zeer uitgebreide lijn kalfsvlees (uiteraard ook dikbil kwaliteit). Het gehele jaar door wild en gevogelte en in het seizoen vers. Één persoon stukjes vlees, de vlug- en panklaar artikelen. Ook veelal huisgemaakt.



Contact informatie

Jan van der Roest
Huizerweg 132 - 134
1402 AK Bussum
 
bestellingen@janvanderroest.nl
 
035 6915252 (Vlees)
035 6223388 (Kaas)
 

Openingstijden

Maandag 8:00 - 18:00 uur
Dinsdag 8:00 - 18:00 uur
Woensdag 8:00 - 18:00 uur
Donderdag 8:00 - 18:00 uur
Vrijdag 8:00 - 18:00 uur
Zaterdag 7:30 - 16:30 uur
Zondag Gesloten
     

Social media

Facebook



Links

Robuust Licht